11.8 C
Volos
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογή νέου Δ.Σ. του Συλλόγου ¨Προστασίας και ανάδειξης του Παγασητικού¨

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ: Ο Ντάνιελ Ντένετ ιδιαίτερα επιδραστικός καθηγητής φιλοσοφίας πέθανε σε ηλικία 82 ετών

Ο Ντάνιελ Ντένετ, ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Ταφτς,...

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard...

Το 6ο Γενικό Λύκειο Λάρισας ξεναγήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο

Στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS «Σχολεία – Πρέσβεις του...

Η κακοκαιρία χτυπάει την Καρδίτσα: «Ποτάμια» οι δρόμοι – Στα 100 χιλιοστά το ύψος βροχής

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας που πλήττει αρκετές περιοχές της...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/2/2024 η εκλογοαπολογιστική γενική Συνέλευση του «Συλλόγου για την προστασία και ανάδειξη του Παγασητικού – ο Παγασητικός μας ενώνει», καθώς και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων, σημειώνοντας ότι στην αιχμή των δράσεων του είχε την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχεδιαζόμενης  εγκατάστασης της μονάδας υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στον Παγασητικό. Τονίστηκε ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ότι, μέσα από τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν υπήρξε συνάντηση και συνεργασία με πολλούς φορείς της κοινωνίας της Μαγνησίας, όπως επιστημονικοί φορείς, Σύλλογοι, Επαγγελματικές ενώσεις, Εργατικά Σωματεία καθώς και το σύνολο των πολιτικών φορέων του Νομού.

Αποκορύφωμα των δράσεων αυτών ήταν η μεγάλη συγκέντρωση της 9ης Δεκεμβρίου, όπου διατρανώθηκε η αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση, για την υλοποίηση της οποίας οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου ήταν καθοριστικές. Το απερχόμενο διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του συλλαλητηρίου και ιδιαίτερα τον Ιατρικό Σύλλογο και το Φαρμακευτικό Σύλλογο για την οικονομική τους υποστήριξη.

Στο επίκεντρο του προγραμματισμού δράσεων για την επόμενη περίοδο, η γενική συνέλευση αποφάσισε να παραμείνει το θέμα της μονάδας LNG καθώς τα πρόσφατα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η αρμόδια διυπουργική επιτροπή, δεν ακύρωσε τη μελέτη περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αλλά ανέβαλε την αξιολόγησή της, λόγω ελλιπούς τεκμηρίωσης. Με συνέπεια αν η ενδιαφερόμενη εταιρία προβεί σε κάποιες βελτιώσεις της μελέτης, το θέμα να επανέλθει.

Μετά από πρόταση μελών του συλλόγου η Γ.Σ. υιοθέτησε το ψήφισμα της Ομοσπονδίας  Συλλόγων οικογένειας ΚΕΘΕΑ, για την απόσυρση του Σχεδίου Νόμου για την Απεξάρτηση, Νομοσχέδιο που πλήττει ολόκληρο το πεδίο απεξάρτησης, με τη διοικητική και λογιστική συνένωση όλων των δημόσιων προγραμμάτων και οργανισμών, επιφέροντας δυσλειτουργίες και χρόνια προβλήματα.

Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν οι Καραποστολάκη Ευαγγελία, Κολοβός Ναπολέων , Τσάμης Ευθύμιος, Συρταδιώτου Αθαννασία, Οικονόμου Χαρίκλεια και αναπληρωματικά μέλη οι, Caroll Nutal Κίτσου, Λημνιός Στέλιος, Πάρις Μουτσινάς.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής;

Κολοβός Ναπολέων:   Πρόεδρος

Τσάμης Ευθύμιος:       Αντιπρόεδρος

Καραποστολάκη Ευαγγελία:   Γραμματέας

Οικονόμου Χαρίκλεια:           Ταμίας

Συρταδιώτου Αθανασία:           Μέλος

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ