36.5 C
Volos
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Γιάννης Μπρατάκος: Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΕΒΕΑ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχονται 2+1 προγράμματα για φθηνή στέγη – Τι προβλέπουν

Πακέτο προγραμμάτων προσφέρει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Άννα Χατζηκαμαγιάννη

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Άννα Χατζηκαμαγιάννη. Η...

Ντέμης Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου θα το κάνουμε στην κηδεία» – Συγκινεί στενή φίλη της

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες της Ντέμης Γεωργίου,...

Τομ Ρόμπινς – «Το νόημα της ζωής είναι να γίνουμε φίλοι με το φίδι της Εδέμ»

Ο μυθιστοριογράφος του βορειοδυτικού Ειρηνικού, Τομ Ρόμπινς, βαθύτατα προκαλούμενος...

Δημόσιο: Στόχος 13.000 κυβερνοεπιθέσεων την εβδομάδα, λέει ο Κυρανάκης

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Έχουμε 13.000 επιθέσεις την...

Υποψηφιότητα για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο πλαίσιο των επιμελητηριακών εκλογών που θα διεξαχθούν από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου έθεσε ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μπρατάκος, με τον συνδυασμό «Άλμα Μπροστά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπρατάκος έχει διατελέσει πρόεδρος (2021–2022) και αντιπρόεδρος (2017–2021) ενώ είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ από το 2006.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, «αξιοποιώντας τη μακροχρόνια δραστηριότητα και θητεία σε ανώτατες θέσεις στο ΕΒΕΑ για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Γιάννης Μπρατάκος δεσμεύεται στην περαιτέρω ανάδειξη και αναγνώριση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε αξιόπιστο σύμβουλο και συνομιλητή της Πολιτείας με κύριους άξονες τη βελτίωση του οικονομικού και επενδυτικού περιβάλλοντος και την υγιή επιχειρηματική ανάπτυξη».

Σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίζεται, πως «ο Γιάννης Μπρατάκος, με τον συνδυασμό «Άλμα Μπροστά», στοχεύει σε μια ισχυρή, ανθεκτική, συμπεριληπτική και δίκαιη ανάπτυξη που θα βασίζεται στην ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών με έμφαση στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τις επενδύσεις σε πράσινες και ψηφιακές τεχνολογίες, την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού και την εταιρική υπευθυνότητα».

Παράλληλα, «επιδιώκει την προώθηση ενός σταθερού και προβλέψιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, με ξεκάθαρους και δίκαιους κανόνες, φορολογικά κίνητρα, άρση εμποδίων στην επενδυτική δραστηριότητα, αναβάθμιση της νομοθετικής διαδικασίας, μείωση του ρυθμιστικού φόρτου, ψηφιοποίηση της δημόσιας διοίκησης και επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης».

«Η χώρα μας μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή και ανθεκτική οικονομία»

Στον συνδυασμό «Άλμα Μπροστά» του Γιάννη Μπρατάκου συμμετέχουν παλαιοί και νέοι υποψήφιοι που έχουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «επιδείξει διαχρονικά αφοσίωση και πάθος για την πρόοδο της επιχειρηματικής κοινότητας. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν υφιστάμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ, με πολύτιμη εμπειρία και βαθιά γνώση των επιμελητηριακών θεμάτων, καθώς και νέοι υποψήφιοι με ενθουσιασμό και φρέσκια οπτική».

Φιλοδοξώντας να οδηγήσει το ΕΒΕΑ σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, ο Γιάννης Μπρατάκος τόνισε σε δήλωση που πραγματοποίησε ότι «η χώρα μας μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή και ανθεκτική οικονομία, προσελκύοντας επενδύσεις, παράγοντας προϊόντα υψηλής αξίας και δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας. Αυτό το όραμα μπορεί να γίνει πράξη με τη δύναμη των ελληνικών επιχειρήσεων, με το ταλέντο και τις ικανότητες των ανθρώπων τους. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σύμμαχος της επιχειρηματικότητας για περισσότερο από έναν αιώνα, θα συνεχίσει να τις εκπροσωπεί με υπερηφάνεια και ευθύνη, να ενδυναμώνει τη φωνή τους και να στηρίζει την ανάπτυξή τους».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ