22.8 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ενισχύεται το μπλόκο στον Πλατύκαμπο – Μαρούδας: «Οξυμένα τα προβλήματα, θέλουμε να βγούμε στην εθνική με μπλόκα για να πιέσουμε περισσότερο την κυβέρνηση» (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Ηράκλειο Κρήτης

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε...

Μεξικό: Ο Ομπραδόρ ζητά “πλήρη αναφορά” για τη σύλληψη του αρχηγού του καρτέλ Σιναλόα

Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ  ζήτησε...

Χόλιγουντ: Νέα απεργία πλήττει την Μέκκα του θεάματος

Ξανά εκτός… λειτουργίας τίθεται το Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά...

Ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο, ενώ αγρότες και κτηνοτρόφοι οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις τους στο πλαίσιο των οποίων επιζητούν και επίσημες συναντήσεις όπως τόνισε στο onarissa.gr o πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, κ. Ρίζος Μαρούδας.

Νωρίτερα μιλώντας στο κανάλι OPEN, ο κ. Μαρούδας τόνισε για τις αγροτικές κινητοποιήσεις πως: «πρόθεσή μας είναι να βγούμε στην εθνική με μπλόκα για να πιέσουμε περισσότερο την κυβέρνηση έτσι ώστε να πάρουμε ουσιαστικές απαντήσεις στα προβλήματά μας».

Αναλυτικότερα σημείωσε τα εξής: «Είναι πολύ οξυμένα τα προβλήματα. Είναι τραγική η κατάσταση μετά τις πλημμύρες, πολλές υποσχέσεις έδωσαν, αλλά έγιναν πολύ λίγα. Η μόνη επιλογή μας είναι οι κινητοποιήσεις μας. Τα τρακτέρ ενισχύουν το μπλόκο όλο και περισσότερο. Μέχρι τώρα δόθηκαν μόνο κάποιες προκαταβολές. Μιλούσαν για γρήγορη εξόφληση, αλλά δεν έγινε. Το κεντρικό ερώτημα είναι πια πως θα ζήσουμε. Υπάρχουν χωράφια που βρίσκονται ακόμη πολλά μέτρα κάτω από το νερό. Ο κ. Αυγενάκης σαν ομοσπονδίες της Θεσσαλίας δεν δέχτηκε να μας συναντήσει. Έκανε κάποιες συναντήσεις το κυβερνητικό κλιμάκιο, αλλά αυτό που ήθελε ήταν να μην βγούμε οι αγρότες στον δρόμο. Δεν πήραμε καμία συγκεκριμένη απάντηση. Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα. Ο πρωτογενής τομέας υποφέρει, γι’ αυτό βγήκαμε στον δρόμο. Πιστεύουμε πως είναι εφικτό να δοθούν λύσεις από την κυβέρνηση.

Πρόθεσή μας είναι να βγούμε στην εθνική για να πιέσουμε περισσότερο την κυβέρνηση, δεν θέλουμε να κόψουμε την Ελλάδα στα δυο με τα μπλόκα. Η κίνησή μας θα είναι συμβολική στην εθνική οδό. Είναι δικαίωμά μας να εκφράσουμε έναν ολόκληρο κλάδο που καταστρέφεται, να του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει απαντήσεις ουσιαστικές από την κυβέρνηση. Δεν γίνεται να υπάρχει ένταση συνεχώς με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ