21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Αποχωρούν με συμμετοχή στο συλλαλητήριο οι αγρότες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βούτυρο στο ψωμί της Κάμαλα η ισχυρή ανάπτυξη στις ΗΠΑ

O ρυθμός αύξησης του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος των ΗΠΑ...

Χωρίς ρεύμα αύριο Κυριακή περιοχές σε Λάρισα και Ελασσόνα

Σε προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα προχωρήσει αύριο, Κυριακή...

Απόφαση να αποχωρήσουν σήμερα από το μπλόκο έλαβαν οι αγρότες του Αλμυρού, ενώ θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της πόλης συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.

Οι αγρότες στο μπλόκο του Αλμυρού μετά και την προχθεσονοβραδινή ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για αποχώρηση από τα σημεία που έχουν παραταγμένα τα αγροτικά μηχανήματα, πραγματοποίησαν χθες συνέλευση προκειμένου να κάνουν απολογισμό του αγώνα και να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.
Σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή και μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Χρ. Πάντζιο, «μετά από έναν και πλέον μήνα κινητοποιήσεων χωρίς να παρεμποδίσουμε καμία άλλη κοινωνική ομάδα, καταφέραμε να αναδείξουμε τα δίκαια αιτήματά μας. Σίγουρα δεν έγιναν στο σύνολό τους αποδεκτά, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι εν μέρει, από τη στιγμή που εξασφαλίστηκαν τα 80 εκ. ευρώ για την επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και τα 9 λεπτά στην τιμή της κιλοβατώρας».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας Θ. Γεωργαδάκης ανέφερε ότι «οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Πηλίου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργία και να κατέβουν με τα αγροτικά τους οχήματα στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί  στην πλατεία Ελευθερίας.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ