21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τέμπη: Άσβεστες οι πικρές μνήμες και η οδύνη μετά τη σύγκρουση των τρένων – «Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου» – Τι λένε επιζώντες (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βούτυρο στο ψωμί της Κάμαλα η ισχυρή ανάπτυξη στις ΗΠΑ

O ρυθμός αύξησης του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος των ΗΠΑ...

Μνήμες από την νύχτα της σιδηροδρομικής τραγωδίας και όσα ακολούθησαν «ξύπνησε» το ετήσιο μνημόσυνο, που τελέστηκε σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, στα Τέμπη.

Συγγενείς και επιζήσαντες της μοιραίας αμαξοστοιχίας ζητούν την τιμωρία όσων ευθύνονται και περιγράφουν λεπτά πριν τη σύγκρουση.

«Έχασα μια γιατρίνα. Ήταν σπουδαία παντού, έφτασε ψηλά. Δικαίωση μόνο, να μπουν φυλακή. Ο Καραμανλής να βρεθεί στα δικαστήρια… Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου» δήλωσε η μητέρας της Λαρισαίας Κλαούντιας.

«Δε θα σταματήσουμε, δε θα ησυχάσουμε. Ένα χρόνο μας κουνάνε το δάκτυλο πως τα κάνουν όλα τέλεια. Να έρθουν στα δικαστήρια…Δε μπορώ συγχωρήσω κανένα. Βάλαμε τα παιδιά μας στο θάνατο» ανέφερε ο Νίκος Πλακιάς, χαροκαμένος πατέρας που έχασε τις δύο του κόρες.

«Οι στιγμές ήταν τόσο έντονες. Τα θυμάμαι όλα. Θα τα κουβαλάω μέχρι να φύγω» είπε ο Γιώργος, επιζών της σύγκρουσης, με τον Αναστάση, επίσης επιζών, να συμπληρώνει πως «από τύχη δεν πεθάναμε».

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ