33.4 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Π.Βαφίνης για Δήμαρχο Αλοννήσου: Το πνεύμα συνεργασίας είναι μόνο στα λόγια

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά  ο Δήμαρχος Αλοννήσου δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για σύγκλιση  Δημοτικού Συμβουλίου για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά όλους τους κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού μας.(Αναφέρομαι για την έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Θεσσαλονίκη -Σποράδες -Μαντουδι)
Όλες αυτές τις μέρες υπήρξε μια συνεχής τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κύριο Γιάννη Αναστασίου , τον Πρόεδρο Επιτροπής Τουρισμού κ. Κώστα Χλίβα, τους βουλευτές του Νομού μας Ζέττα Μακρή, Χρήστο Τριαντόπουλο και Χρήστο Μπουκόρο. Τελικά με πρωτοβουλία του κ. Αναστασίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Στυλιανίδη την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην οποία θα παρευρεθώ.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος Αλοννήσου θα είχε στην “Φαρέτρα”του μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνάντηση με τον Υπουργό.
Προφανώς για μικροπολιτικούς λόγους δεν θέλησε να πραγματοποιήσει την συνεδρίαση αυτή. Εμείς σε τέτοια σημαντικά θέματα για τον τόπο μας αφήνουμε πίσω αυτά που μας χωρίζουν…
Από ότι φαίνεται, δεν συμβαίνει το ίδιο για τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, παρότι στο τέλος της ειδικής συνεδρίασης στην λογοδοσία Δημάρχου ζήτησε συνεργασία για το καλό του νησιού… Δυστυχώς όμως, το πνεύμα συνεργασίας είναι μόνο στα λόγια!!!!!!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ