21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο διοικητής της ΔΥΠΑ στις εργατικές κατοικίες του Βελεστίνου: “Συγνώμη για την καθυστέρηση”

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: Δεν θα εκδώσω την απόφαση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ένα βήμα πίσω κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,...

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς στη νησιωτική Ελλάδα

Συναγερμός σε σε μεγάλο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας για...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα...
Συγνώμη από τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών στο Βελεστίνο για την 10ετή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του περιβάλλοντος χώρου του συγκροτήματος, ζήτησε σήμερα ο διοικητής της ΔΥΠΑ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης κατά την επίσκεψή του στον χώρο.

Η εργολαβία για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, συνολικής δαπάνης 350.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε μόλις τον περασμένο μήνα με την ασφαλτόστρωση των δρόμων, την τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων και άλλων αναγκαίων παρεμβάσεων για τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του χώρου.

 

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας από όλες τις οικογένειες που ζουν εδώ για περισσότερο από μια δεκαετία, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Έστω και τώρα καταφέραμε να τα ολοκληρώσουμε και η δέσμευση μου είναι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο», είπε ο κ. Πρωτοψάλτης και υπογράμμισε τη γόνιμη συνεργασία που είχε η ΔΥΠΑ με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, η ΔΥΠΑ κλείνει μια-μια τις πολλές εκκρεμότητες που δυστυχώς κληρονόμησε από τον τέως Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Μια από τις εκκρεμότητες ήταν και η ολοκλήρωση του συγκροτήματος κατοικιών στο Βελεστίνο. «Σκοπός μας είναι, επιτέλους, να μπουν τα έργα σε μια σειρά και να μπορέσει η Πολιτεία να είναι σωστή απέναντι στους δικαιούχους», είπε ο διοικητής της ΔΥΠΑ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή του κ. Πρωτοψάλτη στην ολοκλήρωση των συμπληρωματικών έργων στις εργατικές κατοικίες του Βελεστίνου και ζήτησε να ξεμπλοκάρει πλέον η διαδικασία για την διάθεση των 10 άδειων διαμερισμάτων σε δικαιούχους της περιοχής.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ