21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ξένοι ή… αξιολογημένοι διαιτητές με Κηφισιά ζήτησε ο Βόλος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είναι το ματς της χρονιάς για τον Βόλο!

Που ξέρει ότι με νίκη, έχει τις πιθανότητες υπέρ του να μείνει στην κατηγορία και οι άνθρωποι της κυανέρυθρης ΠΑΕ, προσπαθούν να διασφαλίσουν το αυτονόητο, το 50-50 δηλαδή…

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος λοιπόν με επιστολή που έστειλε στην ΚΕΔ την Τετάρτη (20/3), ζήτησε τον ορισμό ξένων διαιτητών στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play-out στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο την Κηφισιά!

Στόχος της ομάδας της πόλης μας, όπως αναφέρει, είναι να διασφαλιστεί το κύρος και η αξιοπιστία ενός εκ των κρισιμότερων αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος στην “μάχη” της παραμονής.

Η επιστολή αυτή ήρθε τέσσερις ημέρες μετά την σπουδαία νίκη της Βολιώτικης ομάδας στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» επί του Αστέρα Τρίπολης, που της επέτρεψε να “πιάσει” στην βαθμολογία την Κηφισιά μετά τη δική της ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Μιχάλης Κυριακόπουλος» και φυσικά να έχει την μεγάλη ευκαιρία με δική του νίκη να την βάλει από… κάτω στο ματς του Πανθεσσαλικού!

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για ένα παιχνίδι “τελικός”, ιδιαίτερα για την ομάδα της πόλης μας…

Ο Βόλος δεν είναι αντίθετος με Έλληνες διαιτητές…

Σημειώνεται πως στην επιστολή του ο Βόλος διευκρινίζει ότι δεν είναι εντελώς αντίθετος στον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Κηφισιά, αρκεί να είναι αξιολογημένοι και ικανοί όπως υποστηρίζει για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ουσιαστικά, με την διευκρίνιση αυτή, επιθυμία των ανθρώπων του Βόλου είναι όποιοι τελικώς οριστούν από την ΚΕΔ, να είναι είτε διεθνείς, είτε με εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία και από ντέρμπι.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ