21.2 C
Volos
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Βόλου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με αφορμή ένα άκρως ειρωνικό “παρασκήνιο”, η Λέσχη Φίλων Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία για μία ακόμα φορά, καθιστά σαφές ότι τα μέλη της, είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί, όσα κι αν είναι αυτά, πολλά ή λίγα ή ελάχιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ανακοίνωση.

Τέλος χαρακτηρίζει χυδαία την ενέργεια να εκθέτει πρόσωπα ανηλίκων σε σχετική φωτογραφία του “παρασκηνίου”…

Η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Βόλου

Ένα γελοίο, ηλίθιο κατάπτυστο κι επικίνδυνο “παρασκήνιο”, που γράφτηκε (από ποιον;;;;) στο magnesia sports την Πέμπτη (28/3)  επιβεβαίωσε τον σκοταδισμό και την καφρίλα που επικρατεί στα ποδοσφαιρικά δρόμενα της πόλης!

Με αφορμή το “κλείσιμο” του Πανθεσσαλικού για την ιστορία με τις κάμερες ασφαλείας, οι γνωστοί “νεκροθάφτες” του Βολιώτικου ποδοσφαίρου χτύπησαν και πάλι, με κακόγουστο τρόπο, μέσα στην ειρωνεία και την κακία που τους διακρίνει, με αρκετή δόση ζήλιας όμως.

Ποτέ δεν είπαμε πως ήμαστε οι πολλοί, οι χιλιάδες, τα εκατομμύρια, η λαοθάλασσα των οπαδών….

Ποτέ δεν είπαμε πως ήμαστε… ULTRAS ή πως ήμαστε ΟΠΑΔΟΙ.

Δεν θέλουμε, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ήμαστε, πολλοί ή λίγοι ή ελάχιστοι, ΦΙΛΑΘΛΟΙ γεμάτοι υγεία που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και την πόλη μας.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ όμως απογοητευμένοι από αυτές τις “καφρίλες” των άλλων, που το “παρασκήνιο” τις διαφημίζει, τις αποδέχεται και τις επιβραβεύει.

Είναι χυδαίο να φωτογραφίζει – εκθέτει πρόσωπα ανηλίκων και να τα ειρωνεύεται με τόσο φθηνό τρόπο.

Είναι παιδάκια που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και την υγεία, όχι ULTRAS που εσείς θέλετε να έχετε στις δικές σας ομάδες, αυτούς κρατήστε τους χάρισμά σας, στα δικά σας “αιμοβόρικα” αισθήματα και πιστεύω για το ποδόσφαιρο!!!

Αφήστε ήσυχα όμως τα παιδάκια να χαρούν το ποδόσφαιρο, το Βολιώτικο ποδόσφαιρο, που εσείς το κρατούσατε χρόνια ολόκληρα σε λήθαργο.

Είναι δικαίωμα του καθένα να κάνει την επιλογή του, είναι δικαίωμά μας, να μην ήμαστε ΚΑΦΡΟΙ αλλά ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!!!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ