21.2 C
Volos
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με γκολάρα του Ασεχνούν πέρασε και από το Αγρίνιο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βόλος 1-0 τον Παναιτωλικό, ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του!!!

 

Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πέσει, δείχνει ότι δεν έδειξε σχεδόν σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πραγματοποιεί μία θεότρελη κούρσα παραμονής…

Ο Βόλος νίκησε και στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με γκολάρα του Ασεχνούν, πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σ΄ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των play-out και συνεχίζει!

“Δεν έχω νιώσει τόσο άγχος στην καριέρα μου…” είπε στο τέλος ο Χρήστος Κόντης στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς, που εξελίχθηκε σε θρίλερ, όταν στα τελευταία δραματικά λεπτά ο Βόλος έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Άλχο.

Ο Βόλος λοιπόν πήρε μία σπουδαία νίκη, αλλά ακόμα η υπόθεση της παραμονής δεν έχει εξασφαλιστεί, μετά την μεγάλη νίκη της Κηφισιάς στην Τρίπολη!

Οπωσδήποτε η επόμενη αγωνιστική που θέλει την ομάδα της πόλης μας να φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο και την Κηφισιά να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, θα είναι καθοριστική γιατί με μία ακόμα νίκη του ο Βόλος, αφήνει κι άλλο πίσω του τον χαμένο του αγώνα της Καισαριανής ή ακόμα και τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Ο Βόλος όπως καταλαβαίνεται έχει φέρει για τα καλά το παιχνίδι της παραμονής στα δικά του πόδια, έχει φορτώσει με άγχος τους αντιπάλους του και μοιάζει ανίκητος!!!

Στο μυαλό του κόουτς

Σχηματισμό 3-5-2 επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης, με τον Τσάβες στο τέρμα και τους Οικονόμου, Μλάντεν και Στάγιτς στην άμυνα. Μαυρίας, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι και Τορεχόν αποτέλεσαν την πεντάδα στα χαφ, με Καρέλη και Ντίας μπροστά.

Ο δε Χρήστος Κόντης παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1, με τον Κόβατς κάτω από τα δοκάρια και τους Άλχο, Καλογερόπουλο, Σιέλη και Λούνα στην άμυνα. Οι Μπαριέντος και Γκλάβτσιτς βρέθηκαν στον άξονα, με Μύγα, Κόμπα και Ασεχνούν πίσω από τον Γκαρσία.

Το ματς

Για περίπου μισή ώρα αγώνα, το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό στο Αγρίνιο, με μπόλικο παιχνίδι κέντρου και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Αυτό άλλαξε απότομα στο 29’, όταν ο Ασεχνούν… όπλισε από μακριά και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ για το 1-0 του Βόλου!
Κάπου εκεί, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να απειλούν δύο φορές μέσα σε ένα δίλεπτο (39’ Μαυρίας, 40’ Ντίας), πριν κινδυνέψουν άμεσα με το 2-0, όταν ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά από κοντά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός άγγιξε δις την ισοφάριση, αρχικά με τον Οικονόμου, που μετά από εκτέλεση φάουλ κατέβασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι αλλά αστόχησε εξ επαφής (43’).

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Πέρες απέτυχε και αυτός να σκοράρει από το ίδιο σχεδόν σημείο, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ανάλογο προσανατολισμό και στο δεύτερο μέρος, απειλώντας με εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι που κόντραρε στο 47’.

Ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Κόβατς σε εντυπωσιακή επέμβαση στο 59ο λεπτό, με την ώρα ωστόσο να περνά και τον ανώτερο Παναιτωλικό να μην καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 88’, ο Λομόνακο βγήκε τετ α τετ μετά από πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ απλά πλάσαρε άουτ – σε μία φάση βέβαια όπου πιθανότατα υπήρχε οφσάιντ.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ήρθε η κόκκινη κάρτα στον Άλχο για σκληρό μαρκάρισμα, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ακόμη πιο ασφυκτικά στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο Λομόνακο απείλησε εκ νέου με σουτ που κόντραρε στο 90+2’ και στο 90+5’ είχαμε τη φάση του αγώνα, με τον Κόβατς να λέει «όχι» στον κεραυνό του Μπρ. Ντουάρτε μέσα από την περιοχή!

Ακολούθησε η αποβολή του Μλάντεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+6’, με το άστοχο βολέ του Φρ. Ντουάρτε ένα λεπτό αργότερα να αποτελεί την τελευταία φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (85’ Μπρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78’ Λιάβας), Καρέλης (54’ Λομόνακο), Ντίας (78’ Μπουζούκης)

Στον πάγκο: Καπίνο, Μαλής, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63’ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85’ Μπερτόγλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85’ Ποπέσκου), Γκαρσία (76’ Μωραΐτης)

Στον πάγκο: Κόστιτς, Ασλανίδης, Κίτσος, Τάχατος, Τσοκάνης

Διαιτητής: Κατοίκος
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σινιοράκης
4ος: Κατσικογιάννης
VAR: Κουμπαράκης, Κωνσταντίνου

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ