23 C
Volos
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Naturefun & 4us Cosmetics: Μοναδικές ανοιξιάτικες προτάσεις σε αρώματα τύπου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη λαϊκή αγορά της Περαίας ο Κασσελάκης – «Οι Θεσσαλονικείς αξίζουν καλύτερη μεταχείριση»

Τη λαϊκή αγορά της Περαίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε...

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχθεί ο Κωνσταντίνος Τζανακούλης

Την Τρίτη 21 Μαΐου, εορτή των Αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου...

Περισσότερα από 1.100 αρώματα τύπου για να διαλέξεις σε περιμένουν στο κατάστημα Naturefun & 4us Cosmetics , το πρώτο αρωματοπωλείο της Θεσσαλίας!
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι ανάτασης μέσα από τα αρώματα που σας προτείνει το κατάστημα Naturefun & 4us Cosmetics…Εμείς προτείνουμε:

Naxos Xerjoff για γυναίκες και άνδρες

*Ένα Κίτρο Γκουρμε άρωμα με νότες κορυφής είναι λεβάντα, Περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι μέλι, Κανέλα, κασμήρι και γιασεμί σαμπακ, οι νότες της βάσης είναι φύλλο ταμπάκο, Βανίλια και σπόρος Τόνκα.

White On White Two Xerjoff για γυναίκες και άνδρες

*Οι νότες κορυφής είναι Σύκο, πράσινα φύλλα και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι Σύκο, γάλα, Βαλσαμικές νότες, πατσουλί και Κέδρος; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι και Μόσχος.

Lucky Candy Montale για γυναίκες και άνδρες

*To Lucky Candy κυκλοφόρησε το έτος 2023. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, μέλι και Κακάο; οι μεσαίες νότες είναι πλουμέρια(φρατζιπάνι), ζαχαρωτό, Καρύδα, νερολί και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, καραμέλα τόφυ και Κεχριμπάρι.

Vanilla 28 Kayali Fragrances για γυναίκες και άνδρες

*Οι νότες κορυφής είναι ορχιδέα βανιλια και γιασεμί; οι μεσαίες νότες είναι Ζαχαρη Καστανή και σπόρος Τόνκα; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, αμπερόξυλο, Μόσχος και πατσουλί.

Lust for Sun: Κρυστάλλινο σαν φως της ημέρας

*Lust for Sun από Juliette Has A Gun είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Lust for Sun κυκλοφόρησε το έτος 2023. Οι νότες κορυφής είναι Καρύδα, φρέζια και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, Υλάνγκ Υλάνγκ, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι λευκός μόσχος, Αμπροξάν και Βανίλια.

Red Hibiscus Jo Malone London για γυναίκες και άνδρες

*Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Red Hibiscus κυκλοφόρησε το έτος 2024. Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ, Μανταρίνι και Μαύρο Κάρδαμο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, ιβίσκος, μαύρη ορχιδέα, Υλάνγκ Υλάνγκ και νούφαρο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Κεχριμπάρι και θυμίαμα.

Princess Eau Fraîche By Kilian για γυναίκες

*Princess Eau Fraîche από By Kilian είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα που κυκλοφόρησε το έτος 2023.Αυτά και άλλα πολλά σε περιμένουν για να επιλέξεις το δικό σου μοναδικό άρωμα τύπου από το Naturefun & 4us Cosmetics!Η εξαιρετική ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία αλλά και ανδρικά αρώματα, είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που θα βρεις στο Naturefun & 4us Cosmetics και κάνουν την διαφορά. Και τώρα μπορείς να αποκτήσεις την δική σου ολοκληρωμενη σειρά καθώς αφού διαλέξεις τον κωδικό του αρώματος, στην συνέχεια μπορείς να επιλέξεις το δικό σου body mist, την δική σου body lotion και το δικό σου λαδάκι με λάμψη ή χωρίς (shimmer) σώματος! Το πρώτο μαγαζί του Βόλου και ένα από τα πρώτα της Ελλάδας με αρώματα “τύπου”, απίθανης διάρκειας και πιστότητας, όλα εισαγωγής από τη Γαλλία.Επέλεξε το κατάστημα Naturefun & 4us Cosmetics στο κέντρο του Βόλου, Κουμουνδούρου 12 για να αγοράσεις ότι χρειάζεσαι για την καθημερινότητα σου σε προσιτές τιμές και σούπερ προσφορές!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ