“Ο φούρνος με τα ξύλα στο Καραγάτσι” και φέτος για την πασχαλινή περίοδο ετοιμάζει το πιο μοναδικό γλυκό !
Την Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιώς το δημοφιλέστερο γλυκό ψωμί, που παρασκευάζεται κατά την περίοδο του Πάσχα, στη γειτονική Ιταλία.
Η κολόμπα είναι το ανάλογο του ελληνικού τσουρεκιού σε σχήμα περιστεριού.
Υπάρχουν πολλές και νόστιμες παραλλαγές αλλά την πιο ξεχωριστή εκδοχή αυτού του υπερνόστιμου γλυκού θα την βρεις .
Δες εδώ πως φτιάχνεται από τους μετρ του είδους!
https://www.instagram.com/reel/C6UKUIILD0W/?igsh=MXc3YW9xMTN0Mnd4aw==
https://www.facebook.com/artognosia.volos/
-
2421 054538