21.2 C
Volos
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τζώνη Καλημέρης για Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα περάσει, κακή πρόβα σημαίνει καλός τελικός

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιράν: Βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου με τον Ραϊσί και τον ΥΠΕΞ πριν από τη συντριβή

Η ιρανική κρατική τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το εσωτερικό...

Στη Λάρισα την ερχόμενη Πέμπτη ο Γιάνης Βαρουφάκης

Δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις – συζητήσεις διοργανώνει η ενωτική πρωτοβουλία...

Βέβαιος ότι η Μαρίνα Σάττι και το Zari θα πάρουν απόψε (09.05.2024, 22:00) την πρόκριση στον τελικό της Eurovision εμφανίστηκε ο Τζώνη Καλημέρης.

Η Μαρίνα Σάττι θα περάσει σίγουρα στον τελικό, κακή πρόβα σημαίνει καλός τελικός, εκτίμησε ο Τζώνη Καλημέρης όταν, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» και μίλησε για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision όπου συμμετέχει απόψε η Ελλάδα..

Κατά τον πρόεδρο του Open «το πρόβλημα που θα έχει η Μαρίνα είναι, αν όντως έχει θέμα στο λαιμό, η χθεσινή πρόβα για τις κριτικές επιτροπές. Η Μαρίνα πρέπει να είναι πολύ καλή γιατί με βάση αυτό θα βαθμολογήσουν.

Οι επιτροπές την έχουν δει ήδη και έχουν ψηφίσει. Επίσης τη μαγνητοσκοπούν ώστε σε περίπτωση που υπάρξει κάποια στραβή την ώρα της μετάδοσης να έχουν back up όλα τα κανάλια που μεταδίδουν τη Eurovision».

Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ όταν την Ελλάδα εκπροσώπησε στη Eurovision η Καλομοίρα. Όπως είπε, η τραγουδίστρια «είχε προβληματάκια, ήταν όντως άρρωστη.

Χωρίς προβληματάκια δεν κερδίζεις. Όταν τα έχεις, σου φεύγει το αίσθημα ότι θα σκίσεις και συγκεντρώνεσαι ακόμα περισσότερο. Δεν λέω ότι πρέπει να υπάρχουν προβλήματα».

Ο ίδιος έχει ξεχωρίσει «με διαφορά την Κροατία. Μου άρεσε και της Ελβετίας αλλά είναι τόσο δυνατή στο κοινό η Κροατία που δύσκολα οι επιτροπές θα τη φέρουν τούμπα». Και «πάρα πολύ καλή» χαρακτήρισε και την Silia Kapsis που εκπροσωπεί την Κύπρο.

To άρθρο Τζώνη Καλημέρης για Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα περάσει, κακή πρόβα σημαίνει καλός τελικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ