22.8 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

3 χρόνια από την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεξικό: Ο Ομπραδόρ ζητά “πλήρη αναφορά” για τη σύλληψη του αρχηγού του καρτέλ Σιναλόα

Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ  ζήτησε...

Χόλιγουντ: Νέα απεργία πλήττει την Μέκκα του θεάματος

Ξανά εκτός… λειτουργίας τίθεται το Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά...

Νέα Αριστερά: Η ΝΔ οδηγεί σε κατάρρευση την ψυχική υγεία και το ΕΣΥ

Παρέμβαση στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία...

Φωτιά στην Καρδίτσα – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Φωτιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Συκεώνας στην...

Γιατί δεν παρέλασαν οι Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές;

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν προσκάλεσε τη Ρωσία ή...

Η 20 χρονη Καρολάιν Κράουτς  φοιτήτρια Βρετανικής και Φιλιπινέζικης καταγωγής, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά της Αττικής.

Ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος.

Τρία χρόνια μετα στο νησί που μεγάλωσε δεν έχει ξεχάσει κανείς το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και πατέρα της κόρης της.

Συγκεκριμένα γράφει η καθηγήτρια της Κική Αναγνώστου:

Κοριτσάκι μου γλυκό…3 χρόνια έχουν περάσει από τη μαύρη εκείνη μέρα, που έφυγες από κοντά μας με τέτοιο φρικτό τρόπο…3 ολόκληρα χρόνια κ ακόμα είμαστε σοκαρισμένοι, αφού τα σοκ είναι απανωτά…πρώτα η άγρια δολοφονία…μετά η σύλληψη του δράστη, που δεν ήταν κάποιος ξένος, αλλά ο δικός σου άνθρωπος, ο μεγάλος έρωτας…έπειτα οι δίκες, οι λεπτομέρειες κ οι απαιτήσεις…κ τελευταία η προσπάθεια υπεράσπισης στα δικαστήρια του τέρατος που σου έκοψε το νήμα της ζωής…όχι από ξένους, αλλά από ευυπόληπτους πολίτες αυτού του νησιού…του νησιού όπου μεγάλωσες κ όλοι γνώριζαν εσένα κ τη μαμά σου…οι κουλτουριάρηδες αλληλέγγυοι διαχρονικά δείχνουν την αλληλεγγύη τους στο κακό…ίσως επειδή ποτέ δεν έμαθαν να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό…ίσως συνειδητά επιλέγουν το κακό, επειδή αυτό ταιριάζει στο σκοτάδι της ψυχής τους….γιατί εσύ ήσουν πάντα γεμάτη φως…το ίδιο φως να συνεχίσεις να σκορπάς στους ουρανούς, γλυκιά μου Carol!!!!!

Υπενθυμίζεται οτι η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν Κράουτς, τρία χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της πήρε το επίθετό της.

Πλέον ονομάζεται Λυδία Κράουτς, κάτι που ήταν επιθυμία των γονιών της αδικοχαμένης Κάρολαιν. Μάλιστα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ήταν που ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της ανήλικης.


spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ