21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Χαρακόπουλος στα αποκαλυπτήρια προτομής Δ. Σιούφα: «Πολιτικός της ουσίας και όχι της εικόνας!»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Δημήτρης Σιούφας είναι από τους σημαντικότερους Θεσσαλούς πολιτικούς της μεταπολίτευσης. Υπήρξε πρότυπο πολιτικού ανδρός, που υπηρέτησε πιστά τις αρχές της δημοκρατίας και του εθνικού συμφέροντος σε ολόκληρο τον πολιτικό του βίο. Έντιμος και ευπρεπής, προτιμούσε πάντοτε την στέρεη επιχειρηματολογία και την παραγωγή έργου μακριά από λαϊκισμούς και επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς. Πολιτικός της ουσίας και όχι της εικόνας εκπροσωπούσε μια εποχή που ακόμη η πολιτική δεν γινόταν με τους ευτελείς όρους που επιβάλουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που ο Δημήτρης Σιούφας με τίμησε με την φιλία του. Η συνεργασία μας στα πρώτα πολιτικά μου βήματα αποτέλεσε για εμένα πραγματικό σχολείο. Ως νέος πολιτικός διδάχθηκα από τον ίδιο ότι όσοι ξεκινούμε από χαμηλά μόνο με εργατικότητα, επιμονή και συνέπεια μπορούμε να έχουμε διάρκεια στην πολιτική. Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο Καρδίτσας για την απόφαση της μετονομασίας της πλατείας προς τιμήν του μεγάλου Καρδιτσιώτη πολιτικού και για την τοποθέτηση της προτομής του». Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Δημήτρη Σιούφα στην πλατεία που πλέον φέρει το όνομά του (πρώην Ακαδημίας), στην πόλη της Καρδίτσας.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χατζηδάκη, ενώ παρέστησαν ο υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, οι βουλευτές Καρδίτσας κ.κ. Κώστας Τσιάρας, Γιώργος Κωτσός και η κα Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, φίλοι και πρώην συνεργάτες του Δημήτρη Σιούφα.

Το παρών στην τελετή έδωσαν επίσης η σύζυγός του Καίτη και τα τρία παιδιά του, Γιώργος, Μάριος και Στεφανία.

Για τη ζωή και το έργο του Δημήτρη Σιούφα μίλησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, και ο γιος του εκλιπόντος πολιτικού κ. Γιώργος Σιούφας.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με τους συνεργάτες του αείμνηστου προέδρου, Θεόφιλο Βαϊράμη και Αγλαΐα Σαλταγιάννη.

Στην τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής Δημήτρη Σιούφα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ