33.2 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Θανάσης Μαμάκος έκανε το τζάμπολ στο 1ο τουρνουά παίδων – εφήβων Λάρισας ΝΕΣ – ΔΕΥΑΛ (φωτό)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Μπουσκολίτης

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο ο Βασίλειος Μπουσκολίτης....

Κοζάνη: Καλλιεργούσαν πάνω από 950 δενδρύλλια κάνναβης – Έκαναν… κάμπινγκ για να τα φυλάνε

Χειροπέδες σε τρία άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος...

Μίμης Πλέσσας: Συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής με μία μεγάλη γιορτή στο Θέατρο Παλλάς

Μια ανεπανάληπτη μουσική γιορτή αφιερωμένη στα εκατοστά γενέθλια του...

«Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων» στο Disney+ από 2 Αυγούστου

Η μοίρα του κόσμου διακυβεύεται, με την εντυπωσιακή, νέα...

Χιροσίμα: Όταν έσβησε ο ήλιος – Μνήμες των hibakusha της Ιαπωνίας για την κόλαση που έζησαν

Χιροσίμα 08:15 στις 6 Αυγούστου 1945.Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν...

Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αθανάσιο Μαμάκο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Κ. Αργυρόπουλο, απένειμε εκ μέρους του Δ.Σ. του ΝΕΣ Λάρισας ο Νέστορας Κόμματος, αναγνωρίζοντας τη συνολική τους προσφορά και βοήθεια προς το Σύλλογο που δραστηριοποιείται και συνεισφέρει στον αθλητισμό, την νεολαία και την κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων και εξήρε το έργο του ΝΕΣ Λάρισας, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά του Νέου Συλλόγου Λάρισας όπως και όλων των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας που με τα προγράμματά τους δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αθλούνται οργανωμένα και με την καθημερινή τους δουλειά προβάλλουν τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, τουρνουά και έργων που έχουν αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας, τόνισε ο Δήμαρχος κ. Α. Μαμάκος.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κ. Αργυρόπουλος,  που επισφράγισε με την παρουσία του τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την άρτια διοργάνωση του Τουρνουά από τον “ΝΕΣ” .

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Ο στόχος μας είναι κάθε γεγονός το οποίο διοργανώνουμε να προάγει τη συλλογική προσπάθεια και τον πολιτισμό. Είτε αθλητικό η πολιτιστικό. Κάθε εκδήλωση για μας είναι μοναδική και ιδιαίτερη.

Η ΔΕΥΑ Λάρισας για ακόμα μια φορά δια μέσω του αθλητισμού και ειδικότερα του αναπτυξιακού αθλητισμού περνάει το ισχυρό μήνυμα  της προστασίας του περιβάλλοντος έχοντας ως εκπρόσωπο της  σε αυτή τη δράση τον διακεκριμένο διεθνή αθλητή καλαθοσφαίρισης και πρωταθλητή Ευρώπης κ. Νέστορα Κόμματο, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στη Λάρισα.

Η επιλογή του Νέστορα Κόμματου ως “πρεσβευτή” είναι σημαντική, καθώς η φήμη και η επιρροή του στον κόσμο του αθλητισμού μπορεί να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο μήνυμα που επιθυμεί να μεταδώσει ο οργανισμός».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ