21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Διέσχισε τη Λάρισα ο ΔΕΗ-Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το «πέρασμα» των ποδηλατών από το Μεζούρλο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: Δεν θα εκδώσω την απόφαση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ένα βήμα πίσω κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,...

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς στη νησιωτική Ελλάδα

Συναγερμός σε σε μεγάλο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας για...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα...

Καρλ-Χάιντς Καμπ: Η Ουκρανία είναι η πρώτη πρόκληση για το ΝΑΤΟ

Η Ουκρανία, η ενίσχυση της αποτροπής και της άμυνας,...

«Ραντεβού» στο Μεζούρλο έδωσαν σήμερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, αθλητές και κοινό για τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, τον ΔΕΗ-Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2024.

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στην παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση και υποδέχεται ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, στο οποίο μετείχαν από 120 αθλητές από 17 διαφορετικές χώρες, με ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, για μικρούς και μεγάλους, που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας & Άθλησης, από τις 2 μ.μ.

Το πελοτόν ερχόμενο από Τύρναβο διήλθε από τη Γιάννουλη έως τον κυκλικό κόμβο Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και Σανδράκη. Στον κυκλικό κόμβο οι αθλητές κινήθηκαν επί της οδού Σανδράκη έως τον κόμβο της ΔΕΥΑΛ και από εκεί στον κόμβο της οδού Ιωαννίνων όπου και πέρασαν στον Περιφερειακό, με αποκορύφωμα της διαδρομής το σπριντ που διεξήχθη στο ύψος του Μεζούρλου κοντά στη διασταύρωση του Περιφερειακού με την οδό Υγείας -οπότε και οι αθλητές ενέτειναν τις προσπάθειές τους για απόκτηση βαθμών στις κατηγορίες κατάταξης.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση σε όλη τη διαδρομή από τον Τύρναβο και έπειτα, ενώ σημαντικές στιγμές του αγώνα, όπως το ενδιάμεσο σπριντ που έγινε στην περιφερειακή Τρικάλων στο ύψος του Μεζούρλου, προβλήθηκαν τηλεοπτικά και στο εξωτερικό.

Ο Δήμος Λαρισαίων, εμπλούτισε τη ποδηλατική αυτή γιορτή με παράλληλες δράσεις για παιδιά και παραδοσιακά παιχνίδια με τους γυμναστές του τμήματος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων.

Για τη διευκόλυνση μετακίνησης του κοινού, σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, υλοποιήθηκε η δράση «Πάμε να δούμε ποδηλασία», που περιελάμβανε τη δωρεάν μεταφορά των πολιτών, από την Κεντρική πλατεία στο Μεζούρλο, με δύο δρομολόγια από την Κεντρική πλατεία.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Λάρισα: Μεγάλη γιορτή στο Μεζούρλο για τον ΔΕΗ-Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2024 – Έπαιξε και ο δήμαρχος με τα παιδιά εν αναμονή των αθλητών (φωτο – βίντεο)

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ