21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Επιτροπή Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης: Να προχωρήσει ο δήμος στην άμεση αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας και των δυο οικισμών

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Να προχωρήσει άμεσα η δημοτική αρχή στην αποκατάσταση των καταστραμμένων δρόμων μέσα στις Εργατικές Κατοικίες, παλιές και νέες, ζητά με νέα ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης:

«Οκτώ και πλέον μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα, οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, φωνάζουμε το αυτονόητο προς τις δημοτικές αρχές Λαρισαίων (προηγούμενη και σημερινή). Φτιάξτε τους καταστραμένους και επικίνδυνους δρόμους μέσα στις Εργατικές Κατοικίες, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Τις τελευταίες δυο ημέρες είδαμε με γρήγορους ρυθμούς να αποκαθίσταται με νέο ασφαλτοτάπητα το τμήμα του δρόμου Λάρισας-Γιάννουλης, απο την γέφυρα του Πηνειού, πριν τις Εργατικές Κατοικίες, μέχρι την είσοδο της Γιάννουλης, που είχε πάθει ζημιά και απο την πλημμύρα.

Αναρωτιόμαστε όμως γιατί η δημοτική αρχή Λαρισαίων, δεν δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον, τόσους μήνες, για να επισκευάσει και τους καταστραμένους και επικίνδυνους δρόμους μέσα στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης;

Μετά μάθαμε πως απο τον δρόμο Λάρισας-Γιάννουλης, θα περάσουν τα ποδήλατα ενός ποδηλατικού αγώνα και πρέπει να φτιαχτεί η ο δρόμος – βιτρίνα. Ετσι εξηγείται αυτή η αστραπιαία παρέμβαση.

Μέσα απο τις Εργατικές Κατοικίες, δεν θα περάσουν. Απο τους καταστραμένους εσωτερικούς δρόμους περνούν καθημερινά κυρίως τα αυτοκίνητα των εκατοντάδων πλημμυροπαθών, που υφίστανται αρκετή φθορά τόσους μήνες και με κίνδυνο να συμβούν και ατυχήματα.

Οι εκατοντάδες πλημμυροπαθείς κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, αξιώνουμε απο την δημοτική αρχή Λαρισαίων, να προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας και των δυο οικισμών (παλιών και νέων) που έπαθε πολλές ζημιές απο την πλημμύρα.  Είναι υποχρέωσή της».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ