21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: «Η Θεσσαλία εκπέμπει το μήνυμα ότι από εδώ ξεκινά μια μεγάλη ανατροπή» (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βούτυρο στο ψωμί της Κάμαλα η ισχυρή ανάπτυξη στις ΗΠΑ

O ρυθμός αύξησης του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος των ΗΠΑ...

Το μήνυμα της «ανατροπής» και της «αλλαγής» έστειλε από τη Λάρισα η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην οποία βρέθηκε σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας, με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα «δώσαμε ζωή στη Βουλή, δίνουμε ζωή και στην Ευρωβουλή».

Πρόκειται για τη δέκατη όγδοη επίσκεψη της προέδρου της Πλεύσης στη Θεσσαλία και για τη ενδέκατη στην πόλη της Λάρισας. «Θεωρώ ότι το μήνυμα που εκπέμπει η Θεσσαλία και η Λάρισα είναι ηχηρό, ότι από εδώ ξεκινά μια μεγάλη ανατροπή, από εδώ η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει με ορίζοντα το να αλλάξουμε τον κόσμο και ο πολύπαθος αυτός τόπος, που όμως ταυτόχρονα είναι πολύπειρος, δημιουργικός, παραγωγικός, αγωνιστικός και αισιόδοξος δεν θα αφήσει καμία εξουσία να διαφεντευει τις ζωές του».

Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για συνθήκες εγκατάλειψης σε επίπεδο υποδομών, βοήθειας προς τους αδύναμους και ενίσχυσης των μαθητών σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες και στις οποίες βρέθηκε τους τελευταίους μήνες και τόνισε πως «η κατάσταση είναι αδιανόητη για ένα τόπο που θρέφει την Ελλάδα, για εναν τοπο που θα μπορούσε να ανθεί».

«Στη δική μας πρώτη προτεραιότητα είναι πάντοτε οι πολίτες εκείνοι οι οποιοι έχουν ανάγκη, εκείνοι που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης», υπογράμμισε.

Η ίδια έπειτα, αναφερόμενη στις συνολικές δαπάνες των τελευταίων ετών σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας, υπογράμμισε πως «είναι αυτονόητη προϋπόθεση λογοδοσίας και διαφάνειας να γνωρίζουμε πού πήγε το ένα δισ. ευρώ που δαπανήθηκε σε υποτιθέμενα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία, τα χρήματα για τη σύμβαση 7-17, γενικά τα κονδύλια τα οποία εκταμιεύονται, ενώ μίλησε επίσης για «σκάνδαλο» στο ζήτημα του μπαζώματος του χώρου της τραγωδίας των Τεμπών, το οποίο έγινε «με κονδύλια του ελληνικού δημοσίου, με αναδρομική, ετεροχρονισμένη δικαιολόγηση και εκταμίευση, με 647.000 ευρώ, τα οποία εμφανίστηκαν ως δαπάνες για κάποιο έργο ανάπτυξης».

«Οι Λαρισαίοι», πρόσθεσε έπειτα η ίδια, «εξέπεμψαν ένα συγκινητικό μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης στις οικογένειες των θυμάτων και τα θύματα-τραυματίες των Τεμπών».

Η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε στη συνέχεια τους πολίτες και ιδιαιτέρως τη νέα γενιά, η οποία είναι «ενεργή και δεν ξεχνιέται», να δώσουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση με τη στήριξη στην Πλεύση Ελευθερίας και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, γιατί «εμείς θα δώσουμε ζωή και στην Ευρωβουλή, όπως δώσαμε και δίνουμε και στη Βουλή».

Σημειώνεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στην πόλη των Φαρσάλων, όπου και πραγματοποίησε συναντήσεις με εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας καθώς και με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την αγορά της Λάρισας, όπου συναντήθηκε με πολίτες και υποστηρικτές της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ζωή Μπουρουτζή – Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ