23.7 C
Volos
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Κολοκυθοανθοί από τον Μπουργάνη στην Αγριά και μύρισε καλοκαίρι..

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόλεμος στη Γάζα: Τι εκτιμά διαπραγματευτής του Ισραήλ για την τύχη των ομήρων

Ανώτερος ισραηλινός αξιωματούχος, ο οποίος εμπλέκεται στις έμμεσες διαπραγματεύσεις...

Βουλγαρία: Προτεραιότητα της Σόφιας η ταχεία ένταξή της στην ευρωζώνη

Είναι προτεραιότητα η ταχεία ένταξη της Βουλγαρίας στην ευρωζώνη...

ΣΥΡΙΖΑ: Απομάκρυνση Θεοχαρόπουλου με εντολή Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, έπαυσε τη...

Οι κολοκυθοανθοί  αποτελούν μια εξαιρετική λιχουδιά στην ελληνική κουζίνα, ιδίως το καλοκαίρι.

Και στο   οπωροπαντοπωλείο του Μπουργάνη στην Αγριά θα βρείτε τους καλύτερους!
Οι κολοκυθοανθοί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες A και C, καθώς και σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Παρασκευή και Συνταγές

Στην ελληνική κουζίνα, οι κολοκυθοανθοί χρησιμοποιούνται σε διάφορες συνταγές.

Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους παρασκευής είναι οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί. Συνήθως γεμίζονται με μείγμα από ρύζι, μυρωδικά όπως ο άνηθος και ο δυόσμος, και μερικές φορές προστίθεται και τυρί φέτα.

Αφού γεμιστούν, μαγειρεύονται σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, δημιουργώντας ένα νόστιμο και αρωματικό πιάτο.

Εκτός από το γέμισμα, οι κολοκυθοανθοί μπορούν να τηγανιστούν σε ελαφρύ κουρκούτι, δίνοντας τραγανή και γευστική αίσθηση. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σαλάτες ή ως διακοσμητικά σε πιάτα, προσδίδοντας χρώμα και φρεσκάδα.

Και καλή μας όρεξη!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ