21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κόκκαλης: Την Κυριακή έρχεται η οδυνηρή για την κυβέρνηση απάντηση της κοινωνίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Την ερχόμενη Κυριακή έρχεται η οδυνηρή για την κυβέρνηση απάντηση της κοινωνίας μέσω της ευρωκάλπης» τόνισε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος χθες το βράδυ στη Λάρισα, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Σωκράτη Φάμελλο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η αλαζονεία της κυβέρνησης βρίσκεται στο ζενίθ, την ώρα που η κοινωνία ζει στο ναδίρ. Την ώρα που οι πλημμυρόπληκτη Θεσσαλία συνεχίζει να μετρά πληγές, μήνες μετά, με τους πληγέντες να εισπράττουν μόνον… τσάι και συμπόνοια από τα κυβερνητικά κλιμάκια που «αλωνίζουν» τελευταία την περιοχή, προσδοκώντας να υφαρπάξουν ψήφους.

Την ερχόμενη Κυριακή όμως, η Θεσσαλία θα απαντήσει με εμφατικό τρόπο στα ερωτήματα που θέτουμε όλο αυτόν τον καιρό στον πρωθυπουργό χωρίς να λάβουμε απάντηση. Θα απαντήσει εάν υπήρξε δίκαιη κατανομή αποζημιώσεων στις πλημμυρισμένες περιοχές, αν είναι δίκαιο να μείνουν εκτός αποζημιώσεων χιλιάδες αγρότες, αν πρέπει να πληρώσουν ξανά το μάρμαρο οι ελεύθεροι επαγγελματίες μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Και βέβαια, οι πολίτες θα απαντήσουν αν δέχονται την κυνική προσπάθεια «μπαζώματος» της αλήθειας, για το πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τον κ. Μητσοτάκη που τρομοκρατημένος προτίμησε να εμφανιστεί στη Λάρισα μέσα σε τέσσερις τοίχους και περιστοιχισμένος από εκατοντάδες αστυνομικούς. Έχουν λάβει το μήνυμα, ξέρουν τι έρχεται, η δικαιοσύνη πλησιάζει…» κατέληξε ο κ. Κόκκαλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ