21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λιακούλη από Αγιά: «Ο Τόπος μας χρειάζεται μια άλλη Ευρώπη»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: Δεν θα εκδώσω την απόφαση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ένα βήμα πίσω κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,...

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς στη νησιωτική Ελλάδα

Συναγερμός σε σε μεγάλο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας για...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα...

Την κωμόπολη της Αγιάς και τα παράλια του ν. Λάρισας επισκέφθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, μαζί με στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιούνται για την ενίσχυση της παρουσίας του Κινήματος στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το κλιμάκιο συναντήθηκαν και συνομίλησαν με κατοίκους, παραγωγούς, κτηνοτρόφους και επιχειρηματίες, όπως και θεσμικούς φορείς της περιοχής, ξεκινώντας από τη λαϊκή αγορά, τα εμπορικά καταστήματα και τα καφέ του κέντρου της Αγιάς, με τη βουλευτή να γίνεται κοινωνός των προβληματισμών των πολιτών, ιδίως σε θέματα που αφορούν την ακρίβεια, την έλλειψη ρευστότητας και την συσσώρευση οικονομικών υποχρεώσεων που καταβυθίζουν το εισόδημα των αδύναμων, των μικρομεσαίων και μεσαίων νοικοκυριών.

Στη συνέχεια, η Γραμμ της ΚΟ επισκέφθηκε το δημαρχείο και ενημερώθηκε για δράσεις που αφορούν στην ανάταξη του παραλιακού μετώπου του νομού, προκειμένου να γίνει η Αγιά ένας μεγάλος τουριστικός και παραγωγικός πόλος, αλλά και την ανάγκη περαιτέρω κινητοποίησης, προκειμένου η κυβέρνηση να σχεδιάσει πολιτικές για τους ντόπιους παραγωγούς που πλήττονται διαρκώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παρεμφερείς συζητήσεις με πολίτες πραγματοποιήθηκαν, τέλος, και στην πλατεία της Αγιάς, όπου η Ευαγγελία Λιακούλη πραγματοποίησε κεντρική ομιλία , επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι απαράδεκτο ότι η κυβέρνηση δεν αποζημιώνει άμεσα τους καλλιεργητές της Αγιάς, με τη δικαιολογία ότι δήθεν δεν υπέστησαν ζημιές στον ίδιο βαθμό με τους υπόλοιπους Θεσσαλούς παραγωγούς (!), όταν οι θεομηνίες του Σεπτεμβρίου έπληξαν όλη την Περιφέρεια και την ώρα που οι αποζημιώσεις, για τις ίδιες ακριβώς ζημιές, ορθώς δόθηκαν άμεσα στη γειτονική μας Μαγνησία, για τον προφανή λόγο ότι εκεί υπάρχουν υπουργοί που μεριμνούν για τον τόπο τους. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο ότι στις μέρες μας εξαρτώνται τα δικαιώματα των Λαρισαίων παραγωγών, από τις πολιτικές σχέσεις και διασυνδέσεις, με τέτοιον απαράδεκτο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, οι παραγωγοί της Αγιάς γνωρίζουν να αγωνίζονται, όπως γνωρίζουν να επιβραβεύουν ή να “κατακρημνίζουν” εκλογικά όλους όσοι τους θεωρούν “αόρατους”. Σε δύο ημέρες, την Κυριακή, οι πολίτες της Αγιάς θα έχουν πάνω από την κάλπη “και το καρπούζι και το μαχαίρι”. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Γνωρίζουν ότι τα δικαιώματα, το Κράτος δικαίου, τα εθνικά μας σχέδια, η καθημερινότητα, η ακρίβεια, οι σχέσεις εργασίας, η ανάπτυξη του τόπου μας, απαιτούν άλλες πολιτικές, άλλη Κυβέρνηση, άλλη Ευρώπη. Οι πολίτες θα κρίνουν ,θα συγκρίνουν και θα αξιολογήσουν, οι πολίτες θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ ένα ισχυρό, διψήφιο ποσοστό, που θα σηματοδοτήσει το γεγονός ότι πράγματι υπάρχει αξιόπιστη, φιλο-ευρωπαϊκή, εναλλακτική πρόταση απέναντι στον κ. Μητσοτάκη…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ