21.2 C
Volos
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Μισή” η Νίκη σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ Β΄

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με 17 (!!!) ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

 

Η Νίκη υποδέχεται σήμερα στις 3μμ στη Νεάπολη την ΑΕΚ Β΄ για την 20η αγωνιστική της SL2, σχεδόν… αποδεκατισμένη.

Είναι αλήθεια ότι το ρόστερ των κυανολεύκων είναι μικρό (όμως ποιοτικό) και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπορεί να συμπληρώσει ούτε αποστολή!

Για το σημερινό ματς υπολογίζει μόλις σε 17 ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που απουσιάζει για άλλη μία φορά ο Μιράντα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ νοκ άουτ είναι και ο Ανδρέου που χτύπησε (διάστρεμμα) στον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλου με τον Άρη.

Στα πιτς παραμένει ο Παναγιωτίδης που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στο Βικελίδης, ενώ τελευταία (χρονικά) απουσία είναι αυτή του Ριμπέιρο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και δεν μπήκε στην αποστολή.

Επίσης εκτός ομάδας έχει τεθεί από τον κυανόλευκο τεχνικό ο Μπαχανάκ, χωρίς όμως να έχει βρεθεί μέχρι τώρα η φόρμουλα έτσι ώστε ο παίκτης να λύσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι μετρημένες για τη Νίκη, που έχει να αντιμετωπίσει μία καλή και νεανική ομάδα που παλεύει να μπει στα play-off του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του α΄ γύρου, η Νίκη είχε επικρατήσει στα Σπάτα της ΑΕΚ με 3-0.

Η αποστολή των κυανολεύκων

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ