21.2 C
Volos
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Νίκη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΑΕΚ ισοφάρισε από τα 11 βήματα στο τελικό 1-1 της Νεάπολης

Κρατούσε σε όλο το 90λεπτο τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ Β΄ κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Μαχαίρας ισοφάρισε το γκολ του Χρήστου Τζιώρα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς…

Η Νίκη μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε μπροστά το σκορ. Ο Κρητικός έκανε την κούρσα από τα αριστερά,  έβγαλε την σέντρα και βρήκε τον Τζιώρα, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα η προβολή του επιθετικού της Νίκης πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 11ο λεπτό ο Θεοχάρης μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Γιαννίτση, σε μία ακόμα καλή στιγμή των κυανόλευκων.

Η Ένωση ισορρόπησε και στο 20’ έφτασε μια ανάσα από το να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Θεοδωρίδης έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά, με τον Παυλίδη να κάνει την προβολή και τον Γκαραβέλη να σώζει πάνω στην γραμμή με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 22΄το σουτ του Ρουκουνάκη από το ημικύκλιο της περιοχής δεν βρήκε στόχο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν και πάλι κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Θεοδωρίδη από πλάγια θέση πέρασε άουτ.

H Νίκη ξεκίνησε καλά και στο β’ μέρος και στο 48ο λεπτό ο Κυριακίδης εκτέλεσε φάουλ, με τον Κάσσο να παίρνει την κεφαλιά και τον Θεοχάρη να διώχνει με υπερένταση, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Γαβριηλίδης αστόχησε από μοναδική θέση.

Στο 56’ η ΑΕΚ απείλησε με τον Γεμπόα και στο 58’ η Νίκη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Γαβριηλίδη.

Στο 61’ ο Θεοχάρης σταμάτησε εύκολα το πλασέ του Να’α, ενώ στο 66’ το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Λαμαράνα έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκολφίνου στο 80’ και τελικά στο 90+2′ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Μαχαίρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το τελικό 1-1.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος(71’ Τοπαλίδης), Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας(71’ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης(83’ Βουκελάτος), Κρητικός(54’ Να’α), Τζιώρας.

ΑΕΚ Β’(Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος(72’ Σκόνδρας), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς(57’ Γκολφίνος), Λαμαράνα(83’ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Κάτσικας(46’ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ