21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Αυτό είναι το δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς – Συμμετέχουν Χαρίτσης, Βούτσης, Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τη συμμετοχή κεντρικών στελεχών της Νέας Αριστεράς αλλά και νεότερων δόθηκε στον αέρα σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου το προεκλογικό σποτ του κόμματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Όπως σημειώνεται από τη Νέα Αριστερά είναι ένα σποτ «διαφορετικό με σύγχρονη και φρέσκια αισθητική, που συνδέει το χθες, το σήμερα και το αύριο της Αριστεράς».

Οι συμμετέχοντες, που είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος, η γραμματέας της κοινβουλευτικής ομάδας Πέτη Πέρκα, η ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ελένη Βλάχου, ο εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ Γρηγόρης Σίμος, η φοιτήτρια και εργαζόμενη στην εστίαση Χριστίνα Μανουσίδου και η μηχανικός Μαρίζα Γιαννούλη, απαντούν σε διάφορα ερωτήματα που τους ετίθετο.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες απαντούν στο τι σημαίνει σήμερα Αριστερά, στην ερώτηση για το «εάν είναι ξεπερασμένες οι ιδέες της Αριστεράς ή πιο επίκαιρες από ποτέ», στο γιατί να επιλεχθεί από τους ψηφοφόρους η Νέα Αριστερά αλλά και στο… δίλημμα «μπάνιο ή εκλογές».

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ