21.7 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τακτική εθνικιστικής ρητορικής από τον Μητσοτάκη για να διασώσει διαρροές προς την ακροδεξιά

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: Δεν θα εκδώσω την απόφαση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ένα βήμα πίσω κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,...

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς στη νησιωτική Ελλάδα

Συναγερμός σε σε μεγάλο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας για...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα...

Καρλ-Χάιντς Καμπ: Η Ουκρανία είναι η πρώτη πρόκληση για το ΝΑΤΟ

Η Ουκρανία, η ενίσχυση της αποτροπής και της άμυνας,...

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κατηγορώντας τον για υιοθέτηση εθνικιστικής ρητορικής και τακτικής «πατριδοκαπηλίας».

Όπως σημειώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμίλητος την επιβολή των τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο, επιστρατεύει για πολλοστή φορά την τακτική της πατριδοκαπηλίας και της εθνικιστικής ρητορικής για να διασώσει εκλογικές διαρροές προς την ακροδεξιά».

Ακολούθως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «το κόλπο όμως έχει παλιώσει. Ο ίδιος προσπαθεί να εμφανίζεται ως «κεντρώος», ενώ την ίδια στιγμή κορυφαίοι υπουργοί, κεντρικά στελέχη και υποψήφιοι ευρωβουλευτές κάνουν τη «βρόμικη δουλειά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να περιορίσουν τις μεγάλες διαρροές ψηφοφόρων προς τους «τσαρλατάνους» της ακροδεξιάς».

«Η Μαρία – Ωραιοζήλη Κουτσουπιά διολισθαίνει σε ακροδεξιές θέσεις και ρητορεία»

Βάλλει ακολούθως κατά της υποψήφιας βουλεύτριας της ΝΔ Μαρίας – Ωραιοζήλης Κουτσουπιάς, επισημαίνοντας πως «είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπει κανείς μια νεαρή σε ηλικία υποψήφια ευρωβουλευτή, όπως είναι η κ. Μαρία – Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, να διολισθαίνει σε ακροδεξιές θέσεις και ρητορεία, κάτι που σαφώς εντάσσεται στην πολιτική γραμμή που έχει εκπονήσει το Μαξίμου, προκειμένου να ισορροπεί σε δύο βάρκες».

Καταληκτικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζεται πως «α δεν συμφωνεί ο «κεντρώος» κ. Μητσοτάκης με τους χαρακτηρισμούς αυτούς, θα πρέπει ο ίδιος να ζητήσει συγγνώμη, αντί για την υποψήφιά του. Σε διαφορετική περίπτωση επιβεβαιώνεται πως η Νέα Δημοκρατία έβαλε και πάλι τις… περικεφαλαίες ενόψει των ευρωεκλογών».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ