33.2 C
Volos
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ για πιθανή παράταση πόθεν έσχες: Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την πιθανότητα να δοθεί τρίμηνη παράταση για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες σχολιάζει δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μεδόδευση» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για προσπάθεια «να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση» των δικών του περιουσιακών στοιχείων.

«Όσα κυκλοφόρησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες είναι αποκαλυπτικά», υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αλήθεια, τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις αθλιότητες να τολμούν να εκφέρουν λόγο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα με πλήρη διαφάνεια το πόθεν έσχες του;».

«Να μη διανοηθεί η κυβέρνηση να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης»

Και προσθέτει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει πράξει κάτι τέτοιο για το 2023. Γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι μόνο δεν τόλμησε να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το 2023, όπως του ζητήθηκε, αλλά μεθοδεύει ‘παράταση’ για τον εαυτό του, προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προειδοποιώντας την κυβέρνηση «να μη διανοηθεί να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης. Όλα στο φως εδώ και τώρα!».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ